Bit će dostupan za Noć vještica i nije skup: Na prodaju kostim Kim Kardashian s Met Gale

Širite znanje

Kompanija Yandy prodaje najneobičniju odjevnu kombinaciju koju je nosila 40-godišnja zvijezda na crvenom tepihu  

M. K.

Najneobičniju odjevnu kombinaciju koju je imala Kim Kardashian (40) na crvenom tepihu ovogodišnje Met Gale, kompanija Yandy prodaje za samo 99,99 dolara.

Kardashian se, podsjetimo, na glamuroznom događaju pojavila u crnom Balenciaga kompletu s istaknutnim oblinama i maskom koja joj je potpuno prekrivala lice, te dugim satenskim rukavicama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yandy.com (@yandy)

Sada će crni kostim koji je zaokupio pažnju svjetske javnosti, biti dostupan ljubiteljima viralne odjeće. Yandy kostim, nazvan “Mystery Guest Gala Costum “, opisan je seksi i dramatičnom odjevnom kombinacijom koja ističe seksi obline, a fanove je zbunio način na koji je Kardashian s lakoćom koračala stepenicama Metropoliten muzeja umjetnosti. 

No, zvijezda je priznala da nije bilo tako lako kako je izgledalo i da nije mogla vidjeti svoju sestru Kendall Jenner, kada su se srele na stepenicama Met Gale.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

“Kendall me je zvala i nisam mogla vidjeti o kome se radi, ali vidjela sam obrise njene blistave haljine ?”, opisala je Kardashian na svojom Instagram storiyu .

Kardashian je izazvala pometnju i izlaskom na svečanost sa neidentifikovanim muškarcem također prekrivenim crnom odjevnom kombinacijom od glave do pete. Mnogi su mislili da je anonimni gost njen bivši suprug Kanye West, ali je kasnije potvrđeno da joj se pridružio kreativni direktor  Balenciage Demna Gvasalia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????????? (@gvasaliaga)

Ipak, njen stil javno je podržao sam Kanye West,  koji je upoznao Kim s Demnom i bio ključan u njenoj saradnji s modnom kućom Balenciage. 

Izvor: People


Širite znanje